Monday, 23 April 2012

next activities


Maaf ye rakan-rakan, Omiey sibuk lately ni...hehe..ok2..ni update and news terbaru dari Omiey ye..
Dengan kerjasama Dr. Nor Nazihah dr Jhan Pets, Omiey Home akan mengadakan Open FREE Adoption day. Kami akan vaksinkan sebanyak yang boleh kucing2 terbiar & serahan diluar sana & di shelter kami bertempat di Shelter Omiey Home pada 28hb & 29hb April 2012 pada pukul 11pagi - 5petang. 
Kenapa perlu VAKSIN kucing kita :
- Merangsang sistem ketahanan / pelalian untuk jangka masa panjang

- Melindungi kucing kesayangan anda daripada dijangkiti penyakit-penyakit yg boleh

  membawa MAUT

Anda semua dijemput utk dtg beramai2 kerana lebih dari 80 ekor kucing2 comel utk diberikan secara percuma & kaunter ...utk kepada yg ingin vaksin kucing2 anda boleh berbuat demikian.
Kepada yg ingin menaja projek vaksin kucing2 terbiar & serahan ini:

1. Seekor RM30 (vaksin + dewormed)
2. Cimb Omiey Home 12860001086059
3. Email omieyhome@yahoo.com

Kepada yg ingin turut serta utk vaksin kucing2 kesayangan anda:

1. Vaksin + dewormed RM30(bayaran semasa vaksin nanti)
2. Vaksin shj RM25
3. Emailkan nama anda, no phone anda & jumlah kucing2 yg ingin divaksin ke omieyhome@yahoo.com


Support us please!  

18 comments:

  1. Hi Omiey Home! Maaf sangat tak dapat hadir tempoh hari kerana outstation ke Penang. Harap2 sambutan menggalakkan dan banyak cat2 dapat di re-home.Insyallah.

    ReplyDelete
  2. Hi Omiey..
    1st time singgah sini..saya pun suka sangat dengan kucen.. kat rumah pun ada bela sekor..
    Moga usaha murni anda sentiasa d berkati Allah...:)

    ReplyDelete
  3. Hi Omiey..
    ade anak kucing jenis ragdoll x?

    ReplyDelete
  4. hi omiey..dkat sini boleh bt pyerahan kucing x..kne cas ke..

    ReplyDelete
  5. Hye omie.. Ada lg x adoption tu? Nak kucingg :'(

    ReplyDelete
  6. salam, saya mempunnyai kucing2 untuk diberi kepada omiey..omiey ambil x lg?? boleh saya tahu alamat dan no telefon omiey..
    sekian terima kasih..

    ReplyDelete
  7. usaha yg mulia..moga ramai yg membantu

    http://umikasum.blogspot.com/2013/06/omiey-home.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,omiey amek kucing lg x boleh bg no phone x?

      Delete
  8. Aku menci tengok kucing comel, nampak je memang rasa nak peluk je..haha..

    ReplyDelete
  9. Saya seorang guru dan ingin menjalankan kerja amal bersama pelajar-pelajar saya. Boleh saya dapatkan no fon pihak Tuan untuk perbincangan selanjutnya.

    ReplyDelete
  10. Hai omiey.. kalau nak buat penyerahan kucing kena cas x? Boleh bagi alamat dan no tel? Ni email saya : aisyahyusoff_94@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. salam, sy nak tau location omiey ni..sbb nk adopt kucing...vaccine ada lagi x?

    ReplyDelete
  12. sallam, sy pun nak tahu kat ya lokasi omiey ni...tlg beri lokasi,contact no..tkasih

    ReplyDelete
  13. Salam, saya nak buat penyerahan kucing dan memberi sumbangan. Boleh omiey beri alamat dan contact no. Untuk vaksin ada buat lagi? Saya nak hantar 2 ekor kucing untuk vaksin. Ini email saya: elizzety@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. salam, saya ada berbelas ekor kucing, jiran dah komplen sebab tgl kat apartment bau kucing buat jiran mengamuk, tambah dgn beberapa ekor sy letak di beranda selalau pegi rumah jiran..management dah warning sy utk buang kucing2 tu...sy tk smp hati nk buang mcm tu je...tolong bg contact no sy perlukn bantuan utk omiey jg kucing2 sy n sy akn bg duit belanja bulan2.. tlg email sy suziani83@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. omeiy boleh ambik stray cats lagi ke? ada 4 ekor kat bawah blok rumah saya.kecik je lg..mybe blum sebulan..kecian tgk dlm kotak..xda org bagi mkn..kalau boleh, email sy..ketlavender@gmail.com/014 669 2459

    ReplyDelete